Coaching

Je wil maximaal presteren op alle vlakken in je leven. Niet alleen fysiek heb je wat veranderingen voor ogen, het kan ook zijn dat je mentaal wat sterker mag worden en dat je op sommige andere gebieden in je leven progressie kunt gebruiken.

Er zijn tegenwoordig talloze coaches die veelal roepen dat als je maar genoeg ‘commitment’ hebt en ‘impact creërt’, vanzelf succesvol zult zijn . Het klinkt krachtig maar waar het echt om draait is ontdekken wat je echt wil en weten hóe je dit kunt bereiken.

Stressmanagement, emotiemanagement, karakterkracht, impulscontrole, slaap en crisismanagement, het zijn allemaal zaken waarop gecoacht kan worden. De juiste aanpak zorgt ervoor dat je ook op moeilijke momenten de juiste beslissingen neemt en veel tools ter beschikking hebt om de krachtige persoon te worden die je wilt zijn.

Een goede coach helpt je niet alleen met veranderen, maar ook met volhouden. Dit is waar we binnen Fitsmart naar streven, het maximale uit jezelf halen, óók op lange termijn.

Resultaatgerichte coaching is vaste prik binnen een personal training traject. Wil je niet trainen maar enkel gecoacht worden dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact op en we bespreken binnenkort hoe we samen kunnen komen waar je wilt zijn.


Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven