Diensten

Ben je wel eens in de sportschool geweest maar weet je niet waar(mee) je moet beginnen? Dat je voor zo’n apparaat staat en denkt: “en nu?” Breng je lichamelijke en mentale gezondheid in balans met Fitsmart, dé personal trainer in Nijmegen en omstreken. Voor je het weet ben je begonnen aan een energieker, enthousiaster en gelukkiger leven. We trainen in jouw tempo want jij bent het eindresultaat!

Personal training Nijmegen

Personal training Nijmegen

Personal training in Nijmegen is er voor iedereen en allesomvattend. Bijvoorbeeld voor de zelfstandige ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet. Die standaard de verkeerde fitnessapparaten pakt en niet weet wat voor lunch hij moet maken. Die buiten kantoortijden wil trainen of juist als break gedurende de dag. Of voor de jonge vrouw die een strak lichaam wil maar wel een normaal sociaal leven zonder haar gezondheid uit het oog te verliezen. Als personal trainer werken wij in Nijmegen in een luxe, moderne sportschool, Sportspalace, waar het niet te druk is. Hier zijn alle benodigdheden aanwezig om goed te kunnen trainen. Ga meteen van start, deel zelf je tijd in, dan bekijken we over een paar weken het magnifieke resultaat.

Lees hier over personal training nijmegen

Personal training op afstand

Personal training op afstand

Fitsmart biedt online begeleiding aan, waarbij je eens in de 6 weken naar Nijmegen reist voor personal training en het leren beheersen van de technieken óf geheel online begeleid wordt, waarbij je altijd vragen kunt stellen. Afstand is hierbij geen enkel bezwaar. Alhoewel we niet begrijpen dat niet heel de wereld in Nijmegen wil wonen, maken we online graag een uitzondering. Terwijl je in jouw eigen sportschool traint, coachen we je. Je hoeft ook niet per se naar Nijmegen te komen voor een kennismakingsgesprek, want via een telefonische intake geef je jouw doelen aan. Ook is het binnenkort mogelijk gebruik te maken van een app. In deze app zie je je persoonlijke trainingsschema, wat je moet doen, welke voedingsadviezen voor jou gelden etc.

Lees hier over personal training op afstand

Small group training

Small group training

Functioneer jij beter in groepsverband omdat je je dan aan anderen op kunt trekken of juist omdat ze je af een toe een schop onder je kont geven? Of vind je het gewoon gezellig om samen met een goede vriend of vriendin te trainen (je leest het goed, trainen)? Dan is small group training voor jou de oplossing. Dat kan met een vast groepje mensen van 2-6 personen en een personal trainer in Nijmegen in de vorm van puur en alleen één keer per week trainen of als toevoeging aan je eigen persoonlijke trainingsschema. Naast je eigen personal training volg je dan ook small group training in Nijmegen, waarbij je uiteraard ook ondersteund wordt door een personal trainer. Geschikt voor iedereen en je kunt altijd instromen.

Lees hier over small group training

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

De juiste voeding is meer dan het simpelweg vullen van een boodschappentas. We kijken niet alleen naar calorieën maar ook naar voldoende waardevolle stoffen. Naar je activiteiten, je leeftijd, geslacht, gewicht en doelstellingen. Wil je spiermassa opbouwen, vet verliezen of fitter worden? Aan ondernemers bijvoorbeeld geven we tips over hoe ze een gezonde lunch kunnen bereiden. Want je kunt een betere ondernemer zijn als je fit bent, en dat heeft weer invloed op het succes van je bedrijf. Hoe dan ook, het is belangrijk goed voor je lichaam te zorgen. Het is de enige plek waar je zult leven.

Lees hier over voedingsbegeleiding

Mylogenics

Mylogenics

Mylogenics is een zeer effectieve behandelmethode waarbij de zwakke plekken in het spier- en bindweefsel worden opgelost, waarna fysieke klachten verdwijnen en er beter gepresteerd wordt.

Wil je liever thuis sporten, dan kan dat ook. Wij bezoeken je graag thuis om met behulp van enkele materialen en eventueel aanwezige apparatuur een complete training te realiseren. Hiervoor heb je slechts enkele vierkante meters ruimte nodig. Buiten sporten behoort eveneens tot de mogelijkheden. Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek, dan vertel ik je graag binnen hoeveel weken ik resultaat verwacht. Werkelijk waar sensationeel resultaat.

Lees hier over mylogenics

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven