Personal training Nijmegen

Dat we je dat überhaupt nog uit moeten leggen! Personal training is in Nederland sterk in opkomst. Geen wonder, want het trainen onder begeleiding van een eigen trainer heeft veel voordelen. Waar een fitnessinstructeur aandacht moet schenken aan tientallen cliënten tegelijk, is een personal trainer er speciaal voor jou. Persoonlijke aandacht staat voorop, je bent ‘the center of the attention’. Dat voelt lekker of niet?

Alles draait om jou

Een personal trainer gaat uit van jouw sportieve doelen en maakt een persoonlijk trainingsprogramma om die doelen te realiseren. Bovendien geeft hij desgewenst adviezen op het gebied van voeding en lifestyle die speciaal voor jou gelden.Met behulp van deze begeleiding op maat heb je meer plezier in het trainen, want oefeningen zijn voor jou gemakkelijker haalbaar, en haal je het beste uit jezelf.

Functionele training

Als personal trainer maakt Fitsmart nauwelijks gebruik van de welbekende krachtapparaten die je in de sportschool vindt. Deze apparaten zijn ontworpen voor gebruiksgemak maar kennen veel nadelen. Op de meeste apparaten is het bijvoorbeeld alleen mogelijk de oefening op één manier uit te voeren, terwijl elk lichaam anders in elkaar zit. Bovendien train je zonder deze apparaten je houding en stabiliteitsspieren veel beter. Veel mensen leiden tegenwoordig een zittend bestaan, tijdens werk én vrije tijd. Wanneer je vervolgens gaat sporten, is het dan verstandig om weer te gaan zitten, op een apparaat? Driedubbel nee, het lichaam is gemaakt om in beweging te zijn!

Bij de manier van trainen die wij gebruiken, wordt je lichaam gebruikt waarvoor het gemaakt is. Dat betekent de gehele keten versterken, wat eigenlijk niet meer dan normaal klinkt, met als doel het lichaam beter te laten functioneren. Zo voorkom en genees je zaken als rugblessures en leer je omgaan met je lichaam op een functionele manier zodat je gezonder en fitter wordt. Daar pluk jij de vruchten van. Misschien niet meteen de cover van de Men’s Health, maar wel een sterk en functioneel lichaam waar je op kunt vertrouwen.

Functioneel Trainen wil niks meer zeggen dan trainen voor de functie waarin je beter wilt zijn. De kans is groot dat bovengenoemd is waar je naar streeft; een lijf dat je brengt waar je wilt zijn, dat je niet in de steek laat, dat gezond is en waarmee je vol zelfvertrouwen het strand oploopt. 


Personal Training is Maatwerk

We adviseren om minimaal 3 maanden aan de slag te gaan met personal training & coaching. In deze periode is er veel resultaat te behalen en dat werkt motiverend voor zowel de trainer als jijzelf. Bij een dergelijk traject krijg je niet alleen een beter lijf en bijbehorende mindset maar ook resultaat voor het leven; een hoop educatie over hoe je zelf fit & gezond kunt blijven en het behaalde rendement kunt behouden.

Omdat personal training maatwerk is en geheel gericht op jou als individu nemen we graag de tijd om de mogelijkheden met je te bespreken. In een kennismakingsgesprek horen we graag wat je exacte doelen zijn en hoe de situatie op dit moment is. Hierop gebaseerd wordt een plan van aanpak gemaakt en kunnen we ook de tarieven met je delen.

Bij elke samenwerking is een volledig lidmaatschap bij Sportspalace Nijmegen inbegrepen. Je hebt 7 dagen per week volledige toegang tot de sportschool, inclusief sauna, zonnebank, kinderopvang en gebruik van squashbanen. Ben je al lid van Sportspalace dan krijg je €50 per maand korting op personal training tarieven.

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Sinds ik bezig ben bij Fitsmart voel ik me goed, en mijn kont wordt mooi vol!"

Lees verder

"Het lukt me nu wel om de opbouw van m’n bedrijf te combineren met sporten, gezond eten en ontspannen in het leven staan."

Lees verder

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Ik merk aan Mart dat hij zeer vakbekwaam is, wat ik erg prettig vind."

Lees verder

"Het goede van het werken met een personal trainer als Mart is dat hij je echt over de moeilijkere punten in de training heen helpt."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven