Maak kennis met de Fitsmart formule

Bij Fitsmart geloven we pas in het maximale resultaat als alle radartjes onderling goed op elkaar afgesteld zijn. Je kunt nog zo graag een sixpack willen voor de vakantie, maar als je iedere dag keuzes maakt die niet bijdragen aan het behalen hiervan, haal je er niet het maximale uit. Dat weten wij, maar dat weet jij ook. Hoe je dat wel doet? Met de Fitsmart formule!

Training icoon

Training

Hoewel bijna iedereen wel weet dat veel lichaamsbeweging goed voor je is, blijven veel mensen het lastig vinden om genoeg te sporten. Geen tijd, moe, geen zin, op maandag was ik echt bijna gegaan, op dinsdag trouwens ook… Met behulp van persoonlijke begeleiding is het veel gemakkelijker om die eerste stap te zetten en het sporten vol te houden. Door leuke en intensieve trainingen, inclusief voedings- en lifestyle coaching, zullen doelstellingen als afvallen en meer energie krijgen ineens wél haalbaar blijken!

Lees hier over training

Voeding icoon

Voeding

Verboden voedingsmiddelen bestaan niet. Toch zie je in veel populaire dieetboeken en online geadviseerd worden om product X of Y vooral te vermijden wanneer je resultaat wilt bereiken. Bij Fitsmart kijken we graag naar de lifestyle waar jij je prettig bij voelt en langdurig vol kunt houden. En wat zou je dan meer of minder moeten eten? Hoeveel calorieën kom je nog tekort of kun je beter laten staan? De juiste voeding helpt je om naast je eigen trainingsschema meer vet te verliezen, spiermassa op te bouwen en je fitter te voelen. En nog lekker te eten ook, ook niet onbelangrijk.

Lees hier over voeding

Coaching icoon

Coaching

Je mentale gesteldheid is minstens zo belangrijk voor het bereiken van je doelen als het aantal gewichten dat je op een avond door je handen laat gaan. Bij een negatieve mindset en weinig nachtrust bijvoorbeeld pleeg je roofbouw op je lichaam. In de vorm van gesprekken kijken we hoe je je leven hebt ingedeeld, hoe het komt dat je dingen doet die je doet. Deze zelfreflectie bijt niet hoor, wees maar niet bang. Niets zweverigs of abracadabra, maar weer een uitdaging getackeld. 

Lees hier over coaching

Resultaat icoon

Resultaat

Fitsmart personal training is in Nijmegen en omgeving de perfecte oplossing voor een fit en gezond lichaam. Al vele gemotiveerde mensen gingen je voor. Bekijk ze (bewonder ze!) op onze resultatenpagina.

Lees hier over resultaat

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven