Training

Ieder mens is anders en iedereen heeft een andere voorkeur van bewegen. Dit is geheel in lijn met waar Fitsmart zich op richt; personal training dient immers persoonlijk te zijn ​en uit maatwerk te bestaan, gericht op het individu. Wat echter voor iedereen belangrijk is, is bewegen op de manier waarvoor het menselijk lichaam lichaam gemaakt is. 

Het op de juiste manier trainen van je lichaam bestaat vooral uit oefeningen waarbij je rechtop staat, loopt, draait, bukt en rent. Wanneer je je lichaam op deze manier gebruikt en een goede trainingsprikkel toedient zijn de voordelen eindeloos. Een betere lichaamshouding, meer spierkracht, minder rugklachten, een betere doorbloeding, meer zelfvertrouwen, een hogere stofwisseling, minder kans op osteoporose, makkelijker de trap op kunnen, een gespierder, aantrekkelijker lijf, soepelere gewrichten, een beter immuunsysteem en ​sterker in je schoenen staan (letterlijk!)​.

Binnen Fitsmart streven we naar de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid. Dit betekent dat je niet helemaal uitgeknepen wordt wanneer je net begint en helemaal gesloopt de deur uitloopt. Elke training een nieuwe prikkel toedienen om jezelf vervolgens te zien groeien naar je gewenste doel is waar we wél voor gaan. We hebben genoeg ervaring om te zien wat voor jou op elk moment de juiste prikkel is. Bovendien; we geven je wat je wilt maar óók wat je nodig hebt. Een goede professional ziet waar de meeste winst te behalen valt en daar richten we onze pijlen op.


Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven