Fitsmart resultaat

Efrem, 39

"Mijn naam is Efrem Woldemariam, en aanvankelijk heb ik in 3 jaar met 3 keer per week trainen maar weinig vooruitgang geboekt.

Maar toen heb ik Mart leren kennen in juli 2009, als eerst heb ik een proef les genomen ik ben erg blij dat ik deed. Vanaf het begin vond ik de houding van Mart heel eerlijk en bescheiden, Mart vroeg aan mij welk doel ik wilde bereiken, ik zei mijn doel is een beter uithoudingsvermogen en meer kracht.

Besloten om samen 12 sessies personal training te nemen, en de training begonnen. Training met Mart had in een keer andere betekenis dan voorheen, het werd nu efficiƫnt en doelgericht!

En zijn kennis is niet beperkt tot oefenen, hij geeft advies over dieet en voeding om te helpen de voordelen van de training te maximaliseren. Zijn algemene benadering is een van enthousiasme en hoewel de trainingen nooit gemakkelijk zijn, ze zijn zeer belonend en leuk. De resultaten spreken voor zich. De sessies vond ik zo leuk ik besloten heb een tweede reeks van 12 lessen te doen, door met Mart te trainen en op zijn manier te trainen ben ik rond 10 kg lichter geworden met een veel betere conditie dan voorheen.

Ik kan nog steeds bij Mart terecht om al mijn vragen te stellen en advies te vragen over voeding en training. Mart is bemoedigend, positief en weet hoe te werken met je zwakke en sterke punten, waardoor u voorzichtig maar stevig uw doel kunt bereiken. Als u effectieve en plezierige trainingen wilt dan kan ik Mart Jansen van harte aanbevelen."

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"7 kilo vetmassa kwijt en geen rugklachten meer!"

Lees verder

"Kleding kunnen kopen bij normale winkels en dan niet eens hun grootste maat aan te hoeven."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven