Fitsmart resultaat

Edgar, 34

"Nadat ik op internet resultaten van Fitsmart voorbij had zien komen, heb ik eind februari contact opgenomen met Mart. Zelf ben ik geen krachtsport-type. Wel geloofde ik dat het kon bijdragen aan een fitter lichaam. De filosofie van Mart om ‘slim’ te trainen in combinatie met kwalitatieve voeding, met daarin de noodzakelijke bouwstoffen zoals Mart ze noemt, sprak me aan en klonk ook logisch. 

Voor Fitsmart deed ik voornamelijk cardio, bestaande uit hardlopen en fietsen. Goed voor lichaam en geest, maar heel veel progressie zat er niet in. Dat kon dus beter en ook wat kracht betreft viel er nog winst te behalen.

Nu drie maanden later spreken de cijfers en foto’s voor zich. Nauwelijks hardgelopen (6 x in drie maanden) en toch een flinke stap voorwaarts. Daarnaast ruim 7 procent vet verloren, sterker en een betere houding. Het stopt hier nog niet, maar de progressie in deze drie maanden had ik zonder begeleiding en coaching, maar ook zonder de kennis over voeding en hormonen, waarschijnlijk niet eens in een jaar tijd kunnen bereiken.

Dat het makkelijk is om wat vaker nee te zeggen tegen een frietje, alternatieven te vinden voor broodmaaltijden en niet wekelijks uit gemak een pizza in de oven te gooien zal ik niet zeggen, integendeel. Voeding is de belangrijkste en meest intensieve factor gebleken. Het vereist discipline, voorbereiding en een goede planning om dagelijks kwalitatief en afwisselend te eten waarbij er ook nog eens voldoende bouwstoffen geconsumeerd worden. 
Trainen met 100% effort bij elke oefening, of zoals een andere klant van Mart het mooi verwoordde: ‘Trainen buiten de comfortzone’, was eveneens een grote uitdaging. Maar zoals het volgende Engelse gezegde het toepasselijk samenvat:

“If it doesn’t challenge you, it won’t change you”

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

" Door samen te kijken naar hoe ik daar op een constructieve manier mee om kan gaan voelde ik mij in balans."

Lees verder

"Mijn knieklachten verdwenen als sneeuw voor de zon en ik voelde me steeds fitter en sterker worden."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven