Fitsmart resultaat

Thijs, 34

Omdat ik al lid was van Fitness First Eindhoven, ben ik toen ik ging verhuizen ook maar lid gebleven in Nijmegen. Daar wilden ze graag dat ik wat proeflessen deed met een personal trainer, want dat scheen dan beter te helpen dan zelf trainen met de apparaten in de club.

Na wat gesprekjes en wat proeflessen dacht ik nou niks te verliezen eigenlijk, ik doe veel te veel computerwerk, en het kan alleen maar beter worden. En daarbij bleek het erg fijn te zijn als je een trainer hebt die ziet wat je wel en niet nodig hebt en dat dan ook nog eens goed kan uitleggen (ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd).

Bovendien als ik dan ga sporten hoef ik zelf even niet na te denken, maar kan ik gewoon lekker lichamelijk bezig zijn. Niet dat ik niet veel leer van Mart over bewegen en gezondheid, dat sowieso! Maar wat voor mij de doorslag geeft om te blijven gaan, is dat ik gewoon heel goed merk dat mijn "kantoorlichaam" verandert in een steeds sterker, steviger en energieker lijf. De gerichte en persoonlijke benadering werkt geweldig!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"zowel mijn lichaam als geest is in een goede samenwerking met mijn  PT’er in belangrijke mate “ge-upgrade” 

Lees verder

"Ik ben kapster en had rug en schouderklachten."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven