Fitsmart resultaat

Bianca, 27

 Omdat ik al enige tijd worstelde met verschillende gezondheidsklachten en zelf geen resultaat bereikte met sporten ben ik bij Mart gaan trainen. Tijdens het intakegesprek hebben we doelstellingen bepaald. Ik merkte gelijk dat Mart wist waar hij het over had en hij was erg enthousiast om samen met mij aan mijn doelstellingen te werken.

Door middel van veel variatie in oefeningen heeft Mart mij weten te motiveren en heb ik het beste uit mezelf kunnen halen. Met name op het gebied van kracht ben ik sterk vooruit gegaan. In mijn werk als politieagente kwam dit erg goed van pas!

Ook nu ik niet meer bij Mart train ben ik nog steeds fanatiek aan het sporten. Ik heb de juiste tips en tools mee gekregen om mijn trainingsschema voort te zetten. Sinds ik bij Mart heb getraind ben ik meer in balans, voel ik me fitter en zijn zelfs mijn gezondheidsklachten afgenomen. Daar ben ik hem erg dankbaar voor.

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

Ellen had alles al geprobeerd om van haar fysieke klachten af te komen. Na haar personal training traject is ze echter fitter en energieke dan voorheen!

Lees verder

"Marco zocht een personal trainer om vrij te blijven van blessures en verantwoord te kunnen fitnessen."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven