Fitsmart resultaat

David, 34

In het kader van een voorbereiding op een zwaar Krav Maga examen heb ik enige tijd geleden contact opgenomen met Mart. Ik wilde graag zo fit als mogelijk zijn binnen een periode van 3 maanden. Daarnaast wilde ik blessure vrij zijn. Ik had last van knieklachten. 

Het probleem was dat ik al circa 4 a 5 keer per week trainde en hier kwamen dan nog 2 sessies per week met Mart bij. Al na de eerste sessies was ik echter van mening dat Mart zijn geld dubbel en dwars waard was. Door diverse oefeningen en het zogenaamde Mylogenics werd mijn beweeglijkheid enorm verbeterd. Mijn knieklachten verdwenen als sneeuw voor de zon en ik voelde me steeds fitter en sterker worden. Door zijn enthousiasme, professionaliteit en duidelijke visie zijn er betere resultaten bereikt dan dat ik ooit had gehoopt. Hoewel ik al jaren intensief sport en naar mijn mening op dat gebied de nodige ervaring en kennis heb, heeft Mart mij enorm veel geleerd. Zowel op het gebied van voeding als op het gebied van krachttraining.

In de toekomst blijf ik zeker gebruik maken van Mart als personal trainer. Mart kan ik dan ook van harte aanbevelen, zowel voor de beginnend sporter als de zeer ervaren sporter. Los van het feit dat het een geweldige personal trainer is, is Mart ook gewoon een toffe kerel. Thanks ouwe!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

" Door samen te kijken naar hoe ik daar op een constructieve manier mee om kan gaan voelde ik mij in balans."

Lees verder

Door middel van personal training heeft hij niet alleen flink veel vetmassa verloren en spiermassa opgebouwd, hij zit ook mentaal veel beter in z'n vel.

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven