Fitsmart resultaat

Rob, 32

"Als ik vier keer in de week sport kan ik alles eten wat ik wil want ik train 't er toch weer keihard vanaf. Drie setjes van acht herhalingen en zoveel gewicht op de bankdruk als maar kan. De ene dag borst en biceps, de andere dag rug en triceps. Deadlifts vind ik niet leuk dus die doe ik ook niet. Ik heb sowieso geen behoefte aan 'n gespierde onderrug, doe mij maar de V-shape. Benen train ik niet want ik draag toch 'n baggy zwembroek op 't strand”.

Kort gezegd was dit m'n (slappe) instelling qua training en voeding totdat ik vorig jaar inzag dat dit me niet daar zou brengen waar ik graag wilde zijn.

In m'n zoektocht naar verbetering kwam ik bij Fitsmart terecht.

Door middel van persoonlijk advies van Mart door de weken en maanden heen blijken kleine wijzigingen in m'n training en voeding een groot verschil te kunnen maken in het resultaat wat ik behaal, zodat ik langzaam dat ga bereiken wat ik graag wil. Natuurlijk blijft het een continuerend proces en ben ik gelukkig nooit uit getraind.

Ik heb geleerd dat een moderne sporter anno 2013, die echt 'n gewenst resultaat wil bereiken niet zonder persoonlijk advies van 'n professional kan. Ieders lichaam is uniek en reageert anders op training, intensiteit, rust en voeding. Door de persoonlijke verbeterpunten van Mart in m'n training en voeding zit ik 'n heel stuk strakker en daarmee ook lekkerder in m'n vel.

Mart ik vind je 'n topper in wat je doet en je weet me met je persoonlijke coaching en maximale enthousiasme steeds weer naar 'n hoger niveau te tillen."

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Ondanks mijn reeds ruime ervaring met krachttraining heb ik veel dingen geleerd van Mart."

Lees verder

"Sinds ik bezig ben bij Fitsmart voel ik me goed, en mijn kont wordt mooi vol!"

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven