Fitsmart resultaat

Jake, 24

Voordat ik met Fitsmart personal training begon had ik zelf al aanstalten gemaakt om beter en meer met sport bezig te zijn. Hoewel ik 5 x in de week trainde, miste ik iets. Ik miste structuur en begeleiding in de oefeningen, maar ook met voeding.

Met die gedachte ging ik op zoek naar een trainer die mij hiermee ging helpen. En na even zoeken werd duidelijk dat Mart dat kon. Hij bleek in mijn ogen de meest toegankelijke persoon in en rond Nijmegen. Hierop heb ik gereageerd en kreeg vrijwel direct antwoord.

Augustus 2010 ben ik begonnen met Mart te trainen en merkte meteen al dat het hiermee om een heel ander soort trainen ging. Zijn Personal Hormonal Profiling methode is voor mij DE ideale methode om te trainen. Mijn lichaam moest uiteraard wennen. Maar wat een verschil heb ik nu behaald dan met een jaar geleden. En je merkt ook dat het niet alleen om sporten gaat, maar ook de voeding is zeer belangrijk. Die 2 bij elkaar moeten in balans zijn.

De resultaten spreken bij voor zich. Van 94 kg naar 76 kg. En mijn vet percentage is van 13.76 naar 7.4 gegaan. Mart zou zeggen 'dankzij je eigen inzet'. Maar dankzij Mart heb ik dit kunnen bereiken. Door de positieve uitstraling, en de motivatie die hij geeft, heb ik mijn gezondheid, figuur en lifestyle positief kunnen veranderen.

Ik hoop dat ik met dit verhaal ook u heb kunnen inspireren om bij Fitsmart te trainen. Ik kan u zeggen dat ik dat nog steeds met veel plezier doe.

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Ik heb de afgelopen 3 maanden gemerkt dat ik veel meer energie heb en erg actief ben, en me daarnaast ook langer en beter kan concentreren."

Lees verder

 "Nu een dik half jaar en 10 kg spiermassa verder ben ik zelf in ieder geval trots op het resultaat."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven