Fitsmart resultaat

Sjuul, 30

Na een carrière van 15 jaar in de Horeca heb ik in januari 2015 het besluit genomen hiermee te stoppen. Mijn knie is dusdanig versleten dat dit niet meer vol te houden was.
Voor mijn nieuwe werk zit ik veel in de auto en loop ik dus vele malen minder. Dit viel mij na een tijdje ook op aan mijn figuur. 

Toen heb ik besloten om mijn abonnement bij de sportschool nog actiever te gaan benutten. De loopband, de crosstrainer, bankdrukken en ga zo maar door. Maar wat ik nu precies aan het doen was, was me niet duidelijk. Ik had geen specifiek doel, behalve mezelf het gevoel geven dat ik gesport had.
Op Facebook volgde ik al enige tijd Fitsmart Personal Training en zag dat anderen mooie resultaten behaalden onder leiding van Mart. Tijdens mijn eerste contact met Mart in Nijmegen heb ik mijn wensen aangegeven wat ik graag wilde bereiken. 

Mijn doel was fitter worden, dus het vetpercentage omlaag brengen en spiermassa opbouwen. Vanaf dit moment heb ik het roer volledig omgegooid. Het allerbelangrijkste is je voedingsschema. Tijdens mijn werk, in de auto snackte ik stiekem veel. Onbewust at ik veel, heel veel koolhydraten en suikers. Eiwitten bleven achterwege. Mart heeft hiervoor een volledig plan opgesteld met een voedingsschema en tips wat wel en wat niet te eten.

Dit in combinatie met de sportschema’s die werden opgesteld naar mijn wensen zorgden voor een verbluffend resultaat. Ik voelde me fit, had veel energie en zat goed in mijn vel. 

Tot op de dag van vandaag sport ik minimaal 3 keer per week en ik wil niet anders meer. Ik ben er erg bedreven in geworden en vind het te gek om resultaat te voelen en zien. Ook mijn eetpatroon is volledig aangepast en is vooral gebaseerd op eiwitten, groenten, ondersteund met koolhydraten en een guilty pleasure…….; chocolade!

Mart heeft veel kennis en voelt goed aan wat je wilt bereiken, hier zal hij dan op inspelen en zorgen dat jij je doelen bereikt.
Het is niet altijd even makkelijk, maar als je eenmaal op gang bent wil je niet anders meer.

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Ik heb de afgelopen 3 maanden gemerkt dat ik veel meer energie heb en erg actief ben, en me daarnaast ook langer en beter kan concentreren."

Lees verder

"Ook na afloop van mijn programma bij Mart kan ik altijd bij hem aankloppen voor advies."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven