Fitsmart resultaat

Patrick, 46

"In december 2012 kwam ik in contact met Mart en heb hem gevraagd mij een tijd als personal trainer te helpen mijn wens om meer spiermassa te krijgen te realiseren.

Al verschillende jaren trainde ik met ups en downs, maar met weinig resultaat. Ik wil graag meer spiermassa omdat ik groot ben en relatief slank. Meer spiermassa vind ik mooier, stoerder en ik zou daardoor meer tevreden zijn met mijn lichaam. Toch leuk als je tevreden in de spiegel kan kijken of zonder gene in de zomer je shirt kan uittrekken  .

Het is een van de beste kado's die ik -in dit geval mezelf - heb gegeven! Sinds december ben ik flink aan de slag met trainen onder enthousiaste en deskundige begeleiding van Mart. Hij zorgt voor wisselende trainingsprogramma's, geeft tijdens begeleiding volle aandacht, let op een goede uitvoering en heeft me veel goede adviezen gegeven over voeding. 

Met de drive die ik zelf heb, hebben we het samen voor elkaar gekregen dat ik in vier maanden bijna negen kilo spiermassa erbij heb gekregen. Ik ben nog nooit zo zwaar en gespierd geweest! Top. En het einde is nog niet in zicht ! 

Wat ik ook waardeer is dat Mart goed aanvoelt waar mentale knelpunten zitten om verder te komen. Enkele keren hebben we aan het begin van de training gesproken over dingen die me belemmerden en ik merk dat me dat vooruit helpt. In de omgang is Mart altijd positief en met humor, maar wel met een sterke focus op het samen bereiken van je doel. Dat verliest hij nooit uit het oog. Dat vind ik top !

Alhoewel de workouts pittig zijn, kijk ik telkens uit naar de gezamenlijke trainingen. Een paar keer heb ik flink gevloekt, maar no pain no gain. Ik hoop dat de komende maanden even succesvol zijn als de afgelopen vier maanden. Nooit verwacht dat ik deze snelle vooruitgang kon boeken aangezien ik 46 ben. Maar dat is gelukkig geen belemmering gebleken. Leuk om te merken dat Mart daar ook zo over denkt, of zoals hij zegt 'The sky is the limit'. Daar geloof ik inmiddels ook in dus ik ga voor de volgende negen kilo spiermassa erbij !

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Slappe armen zijn verleden tijd en ook mijn billen zoeken het hoger op"

Lees verder

"Ondanks mijn reeds ruime ervaring met krachttraining heb ik veel dingen geleerd van Mart."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven