Fitsmart resultaat

Pim, 45

Na een tijd alleen te hebben getraind merkte ik dat er weinig progressie meer in zat. Ik werd wel sterker maar er kwam zo gezegd geen vlees aan of ging er geen vet af. Omdat daardoor ook de motivatie achteruit ging heb ik besloten met een personal trainer in zee te gaan. 
Ik heb contact Mart met gezocht en hem gevraagd me te helpen mijn doel te bereiken: minder vet en meer spiermassa.


Het intake gesprek maakte me al direct enthousiast en zo zijn we begonnen met de training; drie keer in de week waarvan één keer onder begeleiding van Mart. 
Het begin was zwaar, vooral ook het eten onder de knie te krijgen maar na een maand of zes zat ik onder de 10% lichaamsvet en had een groot deel daarvan omgezet in spiermassa en daarmee mijn doel bereikt.

Ik kan het iedereen aanraden die voelt niet verder te komen een personal trainer in de arm te nemen. Hij zorgt dat je weet wat je moet doen, wat je moet eten en motiveert (met humor) je doel te bereiken. Als je er dan ook resultaat van ziet, motiveert dat nog eens extra je leef- en eetstijl aan te passen en door te gaan.
Ik voel me nu een stuk meer zelfverzekerd, gezonder en lekker in mijn vel zitten! Wat Mart betreft, een betere coach had ik me niet kunnen wensen!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

" Door zijn begeleiding ben ik veel wijzer geworden op het gebied van krachttraining."

Lees verder

Ellen had alles al geprobeerd om van haar fysieke klachten af te komen. Na haar personal training traject is ze echter fitter en energieke dan voorheen!

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven