Fitsmart resultaat

Hannah, 45

Ik heb Mart leren kennen via ‘personal hormonal profiling’. Dit is een methode waarin je goed inzicht krijgt in je hormonale (dis)balans en hoe je hierop je training, voeding en supplementen kunt aanpassen.

Dit leek voor mij DE KANS om meer over mijn lijf te weten te komen. Ik ben een sportieve vrouw die 2 tot 3 maal per week de sportschool bezoekt, maar helaas kwam ik tot een paar maanden geen steek verder. Mijn lijf bleek hetzelfde, ondanks ellenlange cardio trainingen en een beetje krachttraining, wat natuurlijk niet de bedoeling was. Het lukte maar niet om mijn fitness doelstelling, een ‘strak lichaam’, waar te maken. Uit de personal hormonal profiling test bleek ook dat het een heel andere aanpak vereist.

Om nu eens goed aan de slag te gaan, en om te zien of een personal trainer het verschil kan maken, heb ik destijds Mart ingeschakeld.

Tot op de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt gehad! Naast zijn kundigheid is er zoveel passie en gedrevenheid, dat werkt enorm motiverend. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor je juiste houding, je een extra zetje geven waardoor je net iets verder gaat dat wanneer je alleen traint en mentaal geeft Mart ook fijne tips (NLP coaching) die je in het dagelijks leven veelvuldig kunt toepassen om stress te verminderen.

Alles wat ik graag wil shapen aan mijn lijf, lijkt met deze manier van trainen te lukken. Slappe armen zijn verleden tijd en ook mijn billen zoeken het hoger op. En wat ik nog het belangrijkste vind, is dat door goede voeding en training mijn vetpercentage wonderbaarlijk snel gezakt en mijn energie level is juist omhoog gegaan!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Mart doet dit op een prettige manier en ik heb hier ontzettend veel van geleerd!"

Lees verder

"Ik heb geleerd dat een moderne sporter niet zonder persoonlijk advies van 'n professional kan."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven