Fitsmart resultaat

Sieneke, 25

"Na mijn zwangerschap 2 jaar geleden heb ik er alles aan gedaan om weer op mijn oude gewicht te komen. De laatste kilo's waren echt een gevecht waardoor ik sporten minder leuk begon te vinden en mijn eetpatroon een beetje liet vallen. Ik moest een manier vinden waardoor ik de motivatie kreeg om het weer op te pakken! 6 maanden geleden heb ik de stap genomen om met Fitsmart te gaan trainen. Voorheen deed ik veel aan hardlopen en ik dacht altijd hoe langer en harder ik ren hoe beter het is. Mart heeft me echter geleerd dat krachttraining heel belangrijk is voor je lichaam en je afvalproces. Mede door de afwisseling in het trainen ben ik sporten zodoende ook weer leuk gaan vinden. Hij hielp mij ook met mijn voeding om meer eiwitten te gaan eten en in koolhydraten en vetten te minderen. Al snel zag ik resultaat en ik werd steeds gemotiveerder! 

Nu 6 maanden later zit ik op hetzelfde vetpercentage als voor mijn zwangerschap en zit ik lekker in m'n vel en het allerbelangrijkste ... ik vind sporten weer leuk!"

Wil je net als Sieneke sporten leuk vinden en hiermee mooie resultaten behalen? Kijk wat we kunnen doen voor jou en stuur een berichtje.

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

Ellen had alles al geprobeerd om van haar fysieke klachten af te komen. Na haar personal training traject is ze echter fitter en energieke dan voorheen!

Lees verder

"Mijn knieklachten verdwenen als sneeuw voor de zon en ik voelde me steeds fitter en sterker worden."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven