Mylogenics

Het lichaam is zo sterk als zijn zwakste schakel. Om uit te kunnen blinken, moet je je zwakke schakels kennen. Binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen jouw spier- en zenuwstelsel opsporen? We draaien er onze hand niet voor om. Nog beter zelfs, we stellen direct een doelgericht trainingsschema op om korte metten te maken met deze stoorzenders. Je bent de zwakste schakel, tot ziens!

De zeer effectieve Mylogenics behandelmethode gaat voor direct resultaat, gericht op preventie, prestatieverbetering en behandeling. We kunnen daarbij met allerlei intelligente woorden strooien, zoals origo- en insertietechnieken, isometric activation, instant core strengthening reflexpoints, maar hee, de resultaten spreken voor zich. Die zijn namelijk niet mals; (chronische) pijn, blessures en verklevingen opheffen, de blessuretijd drastisch verkorten, complete spiergroepen versterken; de lijst is best indrukwekkend, al zeggen we het zelf.

Runners knee of frozen shoulder? Direct resultaat

Wanneer een knieblessure, polsblessure of schouderblessure zich ongewenst aandient, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk wegwerken om het behalen van je (fitness)doelstellingen niet in gevaar te laten komen. En wat dacht je van een tenniselleboog, tennisarm, zwakke bilspieren, springersknie, whiplash, nekpijn, slijmbeursontsteking, golfarm of rsi? Ben je al meerdere keren bij de fysiotherapeut, manueel therapeut of osteopaat geweest maar blijven je klachten terugkeren? Met behulp van Mylogenics kan ervoor gezorgd worden dat het herstel sneller verloopt. Mylogenics zoekt doelgericht naar de oorzaak van een probleem in plaats van de symptomen te bestrijden. Als je dak lekt, kun je namelijk ook beter die ene dakpan vervangen dan te blijven hozen toch? 

Bij bijvoorbeeld een ´runners knee´ of ´frozen shoulder´ wordt een bepaalde oefening of beweging misschien niet goed uitgevoerd waardoor er kniepijn of schouderpijn optreedt. De meest voorkomende reactie is de oefening of beweging niet meer uitvoeren om zo de pijn te vermijden. Met behulp van een Mylogenics blessurebehandeling wordt een runners knee of frozen shoulder eerder opgelost waardoor er pijnvrij en met meer kracht bewogen kan worden. Fysieke klachten verdwijnen waardoor er beter gepresteerd kan worden. En daar worden we allebei blij van!

Laat je overtuigen!

Soms worden spieren niet goed aangestuurd en kunnen ze met het op de juiste manier ‘activeren’ sterker en effectiever worden. Alleen een gecertificeerde Mylogenics practitioner mag en kan de complexe Mylogenics behandelingen uitvoeren. En laten wij dat nou net zijn. Laat je overtuigen en laat ons als personal trainer jouw zwakke schakels oplossen, je lichaam in optimale staat krijgen en zo meer uit je training halen!

Een Mylogenics behandeling kost €70 en duurt ongeveer 40 minuten.

De behandeling bestaat uit testen, behandelen (release/massage) en het krijgen van instructies om terugkeer van klachten te voorkomen. De ervaring leert dan met slechts één behandeling dikwijls veel bereikt kan worden, soms zijn er twee of drie behandelingen nodig.

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"De afgelopen driekwart jaar, ben ik fysiek sterker, fitter en strakker geworden dan ooit tevoren en ik ben van mijn knieklachten af."

Lees verder

"De sportmasseur/fysiotherapeut kon zijn massagetafel op marktplaats zetten."

Lees verder

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Ik sportte de afgelopen jaren wel maar eigenlijk altijd zonder resultaat"

Lees verder

"Mart doet dit op een prettige manier en ik heb hier ontzettend veel van geleerd!"

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven