Voeding

Je voeding bepaalt mede hoe fit je je voelt, hoeveel je weegt en hoe goed je lichaam functioneert. Bij Fitsmart geloven we niet in verboden voedingsmiddelen. Maar waarop zou je dan je keuzes moeten baseren? Helaas zien veel mensen tegenwoordig door de bomen het bos niet meer. Met al die tegenstrijdige adviezen kan het geen kwaad om wat duidelijkheid te krijgen.

Pak het slim aan

Pak het slim aan

Met de juiste voeding kan overgewicht, een laag energieniveau en soms zelfs ziekte en depressie worden voorkomen en betere resultaten met werk en studie bereikt worden. Een slecht voedingspatroon kan een desastreus effect hebben op je geheugen, coördinatie, concentratie, gezond verstand, gedrag en gemoedstoestand. Dat is een hele waslijst die je vast liever niet in jouw medisch dossier terug ziet komen.

Bij Fitsmart streven we naar het bewust omgaan met je eigen voedingspatroon. Geen crashdiëten die moeilijk vol te houden zijn en die ongewenste jojo-effecten met zich meebrengen met de altijd grappige “oh, ben je weer aan de lijn?” vragen als gevolg. Persoonlijke voedings- en lifestyle coaching bij Fitsmart is van een totaal ander niveau. Een dat-had-ik-eerder-moeten-doen-niveau.

Maar die koekjes zijn zo lekker, welke dan?

Maar die koekjes zijn zo lekker, welke dan?

Een product op zich valt niet als gezond of ongezond te bestempelen. Een ongezond voedingspatroon, teveel van de dingen die weinig waardevolle nutriënten bevatten, bestaat echter wel. Met het eten van de juiste voeding worden afvallen, meer energie krijgen of juist een sterker lichaam veel gemakkelijker. En moeilijk hoeft het niet te zijn, met enkele simpele aanpassingen is er al ontzettend veel resultaat te bereiken.

Wij leren je te zien wat je beter zou kunnen doen en hoe gedrag omtrent voeding je sneller naar een gezond en fit lichaam helpt. Het streven is hierbij om bewustwording te krijgen van hoe je voedingsgewoonten zijn, waar de knelpunten liggen en hoe deze om te buigen naar gewoonten die bijdragen aan het behalen van je doelen. Het gaat zodoende niet slechts om voedingsadvies maar eerder over coaching. Het beste voedingspatroon is hetgeen je resultaat oplevert én langdurig vol te houden is.

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven