Fitsmart resultaat

Dennis, 27

Voeding was voor mij het keerpunt. Voordat ik met Mart begon te trainen at ik (in mijn ogen ) gezond. Ik trainde 3x per week in de sportschool en voetbalde 2x per week. Benen trainen deed ik niet. Die trainde ik voldoende met voetbal, zo was mijn visie. Ik had een vaste routine in de sportschool en kon mijn schema dromen. Door Mart heb ik dit radicaal omgegooid...

Gedurende de eerste weken dacht ik echt ‘Fuck, waar ben ik aan begonnen!’ door het geringe aantal koolhydraten de eerste 2 weken had ik vaak hoofdpijn en was ik soms duizelig. Dit bleek bij het proces te horen. Veel eiwitten eten en elke training tot het maximum gaan waren de voornaamste adviezen van Mart voor de eerste 6 weken. Dit betaalde zich al snel uit met een flinke daling van mijn vetpercentage. De zes weken die daar op volgden stonden in het teken van bouwen m.a.w. veel koolhydraten eten en met name na de training. Daar had ik moeite mee, want dat zijn toch flinke bergen voer! Hier heb ik samen met Mart een oplossing voor gevonden in de vorm van ‘Fine Oats’ en het verdelen van porties over een hele dag. Kortom, de persoonlijke begeleiding is perfect.

Benen trainen, goed eten en variatie in training bleken voor mij de succesfactor te zijn. Met een resultaat waar ik trots op ben! Alhoewel mijn programma er op zit bij Mart kan ik altijd bij hem aankloppen voor advies, dat zal na de winter ook vast wel weer gebeuren…”

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"zowel mijn lichaam als geest is in een goede samenwerking met mijn  PT’er in belangrijke mate “ge-upgrade” 

Lees verder

"Slappe armen zijn verleden tijd en ook mijn billen zoeken het hoger op"

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven