Fitsmart resultaat

Ellen, Nijmegen

Jarenlang had ik al klachten van peesaanhechtingen, peesontstekingen en slijmbeursontstekingen, vooral in heupen, schouders en ellebogen...... Lastig probleem, frustrerend ook. Ik heb echt van alles geprobeerd en ben dan overal ook altijd vol voor gegaan; injecties, acupunctuur, diĆ«ten, pillen en poedertjes, fysiotherapeut, osteopaat, sportschool, etc....  Ik kwam nooit verder, de klachten kwamen altijd in alle hevigheid weer terug of werden erger; de belastbaarheid was echt nul, ik had weinig energie en was niet echt in balans, had weinig energie. 

In februari heb ik kennisgemaakt met Mart en we zijn samen een trainingstraject ingegaan, vol goede moed! De analyse werd gemaakt, de voeding en lifestyle besproken, de doelen bepaald (o.a. soepeler bewegen, meer vertrouwen in eigen lichaam, verbeteren verhouding vet-/spiermassa, meer energie). In het begin was het echt soms 2 stappen vooruit en weer 1 terug, maar Mart bleef positief en inventief om dan weer andere, vervangende oefeningen te bedenken. Voorzichtig aan en langzamerhand ging het beter en nu,(na 4 maanden), ben ik fitter, heb meer energie en beweeg ik stukken makkelijker dan voorheen, heb minder klachten ook. En echt waar: alle doelen zijn behaald!!!! Dat hadden we aan het begin van ons traject niet durven hopen. En het mooiste is dat, dankzij Mart zijn stimulerende, professionele en persoonlijke manier van trainen en coachen (zelfs op afstand toen ik op vakantie was of wanneer hij in het buitenland was), ben ik nu supergemotiveerd om zelfstandig verder te gaan met trainen. (Vind het zelfs fijn en mis het als ik het niet doe....) 

Ook de dagelijkse 10 minuten meditatie met Andy via de Headspace App was een fantastisch advies!! Mart maakt nu telkens opnieuw weer een ander trainingsschema voor een aantal weken, tussendoor hebben we via de App contact en we zien elkaar dan 1 x per 4 weken. Ik ben superblij en dankbaar dat we samen zo ver gekomen zijn!! Thanks, Mart!!!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Ik heb de afgelopen 3 maanden gemerkt dat ik veel meer energie heb en erg actief ben, en me daarnaast ook langer en beter kan concentreren."

Lees verder

"Marco zocht een personal trainer om vrij te blijven van blessures en verantwoord te kunnen fitnessen."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven