Fitsmart resultaat

Lisa, 24

"Toen ik bij Mart kwam had ik geen idee hoe ik mijn voeding en beweging in moest richten. Je leest tegenwoordig zoveel over wat je wel of juist niet moet doen, dat ik er in mijn eentje niet uit ging komen. Ik had wel een algemeen (media?) beeld over wat gezondheid was maar... "wat is goed voor mij?" Wat betekend gezonde balans voor mij? En hoe ziet dat er dan uit?

Met Mart aan de zijlijn ben ik aan die zoektocht begonnen en heb ik antwoord gekregen op deze vragen. Daarin was de samenwerking met Mart heel prettig voor mij. Hij is voor mij niet de coach geweest die invulde wat gezondheid voor mij is. Maar hij heeft echt samen met mij uitgezocht wat werkt en wat niet. Om een voorbeeld te noemen kwam ik erachter dat het sporten eigenlijk helemaal niet het probleem was, maar mijn vrijheid in het kiezen van voeding wel heel belangrijk is. Door samen te kijken naar hoe ik daar op een constructieve manier mee om kan gaan (ipv ook weer de ongezonde dingen te kiezen-destructief) voelde ik mij in balans. En aan die kleine tips en trucs heb ik veel gehad!

Dat maakt de samenwerking met Mart zo waardevol. Het is meer dan alleen maar aangespoord te worden voor squats en worteltjes, het is ook een stukje veiligheid om echt iets aan je mindset te veranderen en dat bespreekbaar durven maken. Doordat Mart er zonder oordeel in meekijkt kon dat. En ik kan nu gelukkig zeggen dat die samenwerking tot mooie resultaten heeft geleid!"

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Met als resultaat dat ik weer kon sporten zonder pijn."

Lees verder

"Ik merk aan Mart dat hij zeer vakbekwaam is, wat ik erg prettig vind."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven