Fitsmart resultaat

Kelly, 27

Voordat ik bij Fitsmart begon deed ik alleen maar cardio en at ik slecht. Dit had als gevolg dat ik vaak moe was. Mijn doel was om zo dun mogelijk te zijn!
Ik was wel dun, had maatje 34, maar die kipfilet onder mijn armen en het vet rond de bovenbenen zat er nog steeds! En mijn kont die zag je amper, bovendien had ik ook altijd last van mijn nek! Ben hier vaak mee naar de fysio gegaan waardoor t een paar dagen minder was maar daarna ook weer terug kwam.

Sinds ik bezig ben bij Fitsmart voel ik me goed, eet gezond en ik heb geen last meer van mijn nek!:) En dat dun zijn is nu ook veranderd in strak zijn! Die kipfilets zijn weg en in mijn bovenbenen zitten nu ook veel meer spieren dan vet. En mijn kont wordt mooi vol zonder vet! Ik ga zelfs van maatje 34 naar 36/38 en daar ben ik trots op!( ik had er voor die tijd niet aan moeten denken) Ik vind het heerlijk om krachttraining te doen en mis cardio geen minuut! Natuurlijk heeft Mart mij ook in mijn voeding begeleid en daar heb ik ook veel van geleerd. Zonder mijn voeding aan te passen had ik ook niet dit resultaat!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"De afgelopen driekwart jaar, ben ik fysiek sterker, fitter en strakker geworden dan ooit tevoren en ik ben van mijn knieklachten af."

Lees verder

" Door samen te kijken naar hoe ik daar op een constructieve manier mee om kan gaan voelde ik mij in balans."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven