Fitsmart resultaat

Rob, 62

Vooraf had ik geen uitgesproken beeld van wat Personal Training voor mij kon betekenen. Natuurlijk lees ik hier over en zie ook ik 'Amerikaanse toestanden' van het concept van PT, als iets voor the happy few and rich?!

In het (samen)werken met Mart heeft zich mijn beeld en idee over PT geleidelijk gevuld. Mijn verhaal kent natuurlijk een aanleiding, waardoor ik open stond voor 'begeleiding/coaching’ door een personal trainer. Mart luisterde heel goed naar mijn verhaal en vertaalde dit naar een plan van aanpak. En - misschien wel de essentie - er was een klik met jou als persoon en vertrouwen in je vakmanschap. Ik wilde me weer fit(ter) voelen en was hier voor gemotiveerd. Kortom weg van de winterdip en dat eind december!

Mart Jansen legde me een traject voor om twee keer per week gericht te werken aan mijn doelen. Mart deed wat proefjes, nam mijn vetplooien op... dat kon beter, zo ook mijn gewicht en bloeddruk. De boodschap was duidelijk: werk aan de winkel!

Je begon met me te bevragen op mijn voedingspatroon. Moest hiervoor ook een schema invullen wat representatief was voor mijn eet- en drinkgedrag. Ik kreeg naast aanwijzingen ook inzicht in hoe eiwitten, koolhydraten, vetten en mineralen mij minder of meer gezonder maken. Vervolgens ging je met mijn fysiek aan de slag om mijn spieren (vooral arm, been, rug) te versterken. Het leuke is dat je dit in spelvorm doet. Dus niet een geïsoleerde oefening.

Ik zie er nooit tegenop om na een lange werkdag met jou te investeren in mijn gezondheid en de beleving daarvan. Ik voel me stukken beter, energieker en ook vrolijker. Met 4 kilo lichter, weet je gewoon de goeie snaar te raken. Mart heeft oprechte interesse in mij, laat me in mijn waarde en houd de rode draad goed vast, daagt uit en is ook tevreden als ik mijn inzet toon. 
Op het ogenblik heb ik last van een beknelde zenuw en dat geeft uitstralingspijn. Daar behandelt Mart mij met succes aan. Mooi meegenomen. Met bijna 62 jaar hoef je niet meer te scoren, maar vertrouwen in je lijf en verbetering in functioneren, is op elke leeftijd welkom. Mart is mijn sportmaatje geworden om aan mijn doelen te werken. Ook tussendoor wat te ouwehoeren en is een positieve stimulans om tot de zomer door te gaan. Dan ga ik graag weer naar buiten en pak de fitnessdraad van de winter binnen weer op.

Mart, je bent gewoon een fijne vent, die met zichtbaar plezier zijn werk professioneel doet. Dat werkt aanstekelijk. Thanks, Rob Vendel

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

 "Ruim 7 procent vet verloren, sterker en een betere houding."

Lees verder

"Mart is toegewijd en heeft een enorme kennis op het gebied van gezondheid."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven