Fitsmart resultaat

Vera, 27

Januari 2013 besloot ik het roer om te gooien. In plaats van uren cardiotraining met onvoldoende resultaat heb ik de stap gezet om te gaan trainen bij Fitsmart in Nijmegen. Na mijn eerste meting en het in kaart brengen van mijn doelen ging ik aan de slag. In het begin erg zoekende in de sportschool maar door de duidelijke schema’s en de online begeleiding werd me dit al snel eigen. Ik begon steeds meer plezier te krijgen in het sporten. Ook het aanpassen van mijn voeding vond ik in het begin heel erg wennen maar nu is het een leefstijl geworden.

Ieder mens is anders en ieder proces is dan ook anders. Mijn progressie verliep langzaam en heeft veel ups en downs gekend, maar de lijn van resultaat loopt wel recht. Met trots kan ik na 1,5 jaar zeggen dat ik van een maat 31 in mijn broeken naar een maat 24 ben gegaan! 
Ik was niet dik maar had de vrouwelijke vormen (heupen, billen, borsten). Op mijn zwaarst woog ik 58 kilo. De een houdt van de eerste foto, de ander vind de 2e mooier..

Krachttraining heeft mijn leven veranderd, de passie en liefde die ik ontwikkeld heb voor het trainen kan ik niet uitleggen, maar dames het is zóóóó leuk. De transformatie van je lichaam, hoe je het uiterste uit jezelf kunt halen maar voor mij het allerbelangrijkste hoe ik mijn hoofd leeg kan maken!

Natuurlijk heb ik getwijfeld om te starten via een PT, het kostenplaatje speelt hierin zeker een rol, maar ik kan niet anders zeggen dan dat het de beste investering is geweest die ik ooit gemaakt heb en ik zou het direct weer doen. Maar het allerbelangrijkste dat ik heb geleerd is, wees blij en trots met je zelf en op je lichaam want dat verdien je!"

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

Ellen had alles al geprobeerd om van haar fysieke klachten af te komen. Na haar personal training traject is ze echter fitter en energieke dan voorheen!

Lees verder

"Sinds ik bezig ben bij Fitsmart voel ik me goed, en mijn kont wordt mooi vol!"

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven