Fitsmart resultaat

Wil, 30

"Van kankerpatiƫnt naar fitte vent.

Ik kwam bij voor het eerst bij Mart in januari en had als doelstelling mijn manier van fitnessen naar een hoger niveau te tillen.
Sporten (voetbal & fitness) deed ik ongeveer vijf keer in de week, maar deed dat eigenlijk altijd zonder echte gedachte. Met behulp van Mart wilde ik bewuster gaan sporten, gezonder eten en mezelf een andere lifestyle aan meten.
Ik was fit, in ieder geval dat dacht ik.... Tot dat er op 17 februari kanker bij mij werd geconstateerd en het gevolg was 9 weken chemo.
Dus het hele plan van gezondere lifestyle kreeg een andere dimensie en Mart heeft me daar enorm bij geholpen.

Tijdens mijn ziekteperiode heeft Mart me verschillende keren in het ziekenhuis bezocht en mentaal gesteund met gezonde boodschappen, adviezen en kettlebells.
Het fitnessen tijdens de chemo zijn we blijven oppakken. Mart heeft me met zijn persoonlijke aanpak, engelengeduld en kennis enorm geholpen deze periode door te komen.

Uiteindelijk hebben we na de chemo het fitnessen intensiever opgepakt met als resultaat dat ik sneller rode bloedlichaampjes aan maakte. Dit betekende dat ik sneller herstelde als dat ik ooit had kunnen denken. Zijn persoonlijke trainings- en voedingschema's zorgde ervoor dat de overtollige kilo's er af vlogen en mijn vetpercentage verdween als sneeuw voor de zon.

Na de 9 weken chemo woog ongeveer 110 kilo en had een vetpercentage van 14% terwijl dat voorheen 7% was. Nu na 4 maanden trainen zit ik weer op mijn oude gewicht (96 kg - Vetpercentage 7,9%) en kan ik eindelijk beginnen waar ik gebleven was.

Uiteindelijk is de samenwerking met Mart voor mijn snelle genezing essentieel geweest en naast dat ik samen met Mart aan mijn fitheid heb gewerkt, werkt zijn positiviteit aanstekelijk, is zijn voedingsschema verslavend en kan ik oprecht zeggen dat ik er een vriend bij heb."

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"7 kilo vetmassa kwijt en geen rugklachten meer!"

Lees verder

"Ik sportte de afgelopen jaren wel maar eigenlijk altijd zonder resultaat"

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven