Fitsmart resultaat

Ivana, 22

"Hoi ik ben Ivana en ben 22 jaar oud. Ik studeer momenteel op de HAN in Nijmegen en werk daarnaast bij een adviesbureau in Arnhem, verder heb ik ook nog een actief sociaal leven. Als student zijnde heb je het meestal erg druk en vooral als je een bijbaantje ernaast hebt.

Voordat ik begon met sporten had ik weinig energie en was ik al rond een uur of 14:00 erg moe waardoor ik me moeilijk kon concentreren en slecht functioneerde. Ik kwam er al snel achter dat ik moest gaan sporten. Ik heb me ingeschreven bij een sportschool genaamd Fitness First, waar ik ben door verwezen naar Mart. Ik wist eerst niet precies wat een Personal Trainer was, dus wist niet goed wat me te wachten stond. Toen ik de eerste keer begon met de Personal Training, hebben Mart en ik een paar doelstellingen opgeschreven waar we naar toe willen werken en binnen welke tijd ik ze wil bereiken.

We zijn inmiddels al 3 maanden verder en heb ik een evaluatiegesprek met Mart gehad, die waren zeer goed en heb al mijn doelstellingen bereikt! Ik heb de afgelopen 3 maanden gemerkt dat ik veel meer energie heb en erg actief ben, en me daarnaast ook langer en beter kan concentreren. Mijn lichaam is ook veel sterker geworden, dat merk ik met name aan mijn benen omdat ze erg zwak waren. Ik kan nu veel meer uit een dag halen dan voorheen en heb zelfs meer tijd over om even tot rust te komen en mezelf lekker te verwennen!"

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Met als resultaat dat ik weer kon sporten zonder pijn."

Lees verder

 "Nu een dik half jaar en 10 kg spiermassa verder ben ik zelf in ieder geval trots op het resultaat."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven