Fitsmart resultaat

Linda, 26

 Ik was aanvankelijk nogal sceptisch over personal training. Maar mijn vriend, die al met Mart trainde, heeft mij toch over kunnen halen het eens te gaan proberen. Ik heb alles met Mart doorgesproken, wat ik wilde bereiken met de personal training. Ik ben kapster en heb rug en schouderklachten. Daarnaast wilde ik graag wat strakker worden. Toen heeft Mart een trainingsschema voor mij gemaakt en zijn we gaan trainen.

Eigenlijk al meteen na de eerste paar lessen dacht ik, hier voel ik me lekker bij. Ik deed oefeningen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden, en heb spierpijn gehad aan spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had!

Ik vind het erg prettig om nu actief en bewust met mijn lichaam, en ook mijn voeding bezig te zijn. Ik boek ook best snel resultaat, in mijn werk ben ik me een stuk bewuster van mijn houding en door het trainen maak ik mijn spieren sterker. Lichamelijk zie ik ook zeker al resultaat en dit stimuleert mij natuurlijk om door te gaan! Als iemand mij zou vragen of trainen met Mart de moeite waard is, zeg ik zeker JA!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"I can wear the jeans that I couldn't pull higher than my knees a few months ago!"

Lees verder

"Ik voel me nu een stuk meer zelfverzekerd, gezonder en lekker in mijn vel zitten."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven