Fitsmart resultaat

Loes, 30

De Zevenheuvelenloop heb ik uit kunnen lopen, daar had ik zes weken geleden niet van durven dromen! Deze prestatie had ik zonder de hulp van Mart niet kunnen leveren.

Na drie maanden trainen voor de Zevenheuvelenloop, kreeg ik last van mijn bilspier en vervolgens ook van mijn knie. Iedere week opnieuw, had ik de hoop dat de pijn tijdens het hardlopen weg zou blijven, maar integendeel; de pijn werd intenser. De fysio wist mij te vertellen dat het om de zogenaamde 'runners knee' ging en adviseerde mij de loop te annuleren. Daar liet ik het echter niet zomaar bij zitten. 
Ik sprak Mart en hij gaf mij het vertrouwen dat met behulp van de juiste oefeningen het herstel van mijn blessure sneller zou verlopen. We gingen met veel enthousiasme direct aan de slag. 

Dagelijks gaf Mart mij oefeningen om de functionaliteit, van met name mijn bilspieren, te verbeteren. Op de momenten dat we samen trainden, was het afzien, maar tegelijkertijd wist Mart mij steeds weer te motiveren om door te gaan met de oefeningen. Ik merkte dat mijn bilspieren sterker werden en de pijn in mijn knie afnam. Iedere dag kreeg ik meer vertrouwen in het uitlopen van de Zevenheuvelenloop. Het is me gelukt, beter gezegd het is ons gelukt en daar ben ik trots op!

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Mart heeft veel kennis en voelt goed aan wat je wilt bereiken, hier zal hij dan op inspelen en zorgen dat jij je doelen bereikt."

Lees verder

"....tot op heden heb ik geen last meer gehad van mijn schouderblessure!"

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven