Fitsmart resultaat

Peter, 31

Jaren lang heb ik beperkt kunnen sporten vanwege mijn rug/heup klachten. Ondanks de vele behandelingen bij o.a. fysiotherapeuten, chiropractor en osteopaten en onderzoek van neurologen was het mij niet gelukt om van mijn klachten af te komen. Uiteindelijk ben ik via Anatomie uitvoerig onderzocht en bleek er een zenuw beknelling (Hernia) in mijn onderrug te zitten. Omdat zij zelf geen operaties aan de rug uitvoeren ben ik doorverwezen naar Nedspine, waar ik in oktober 2015 geopereerd ben.

Na de standaard fysiotherapie van 8 weken wilde ik er alles aan doen om fit en sterk te worden en blijven!! Nu had ik van vroeger uit wel wat ervaring met fitness, maar daarbij deed ik altijd maar wat. Vanwege mijn beperkte ervaring had ik hulp nodig om ervoor te zorgen dat ik op goede manier kon gaan trainen om mijn doelstellingen te behalen. Hierdoor heb ik besloten om bij Mart te gaan trainen.

Mijn doelstellingen waren het krijgen van “algehele fitheid” en “sterke core” met o.a. rug, billen, benen, buik.

Samen met Mart hebben wij de volgende strategie bepaald welke past in mijn privé situatie. Het doen van 2x per week krachttraining, voedingsschema, om de 6-8 weken een nieuw trainingsschema en het aanleren van juiste en goede techniek.

In  de eerste maanden ben ik iedere week van Doetinchem naar Nijmegen gereisd om samen met Mart te trainen. Mart heeft duidelijke op mijn doel afgestemde trainingsschema’s opgesteld waarbij we iedere oefening uitgebreid geoefend hebben en de nadruk lag op techniek. Mart doet dit op een prettige manier en ik heb hier ontzettend veel van geleerd!! I Op dit moment is mijn algehele fitheid en kracht flink toegenomen. Nu ga ik om de 6-8 weken naar Mart toe voor de nieuwe schema’s waarbij we alle oefeningen uitgebreid doornemen. De doelstelling blijven staan en blijf hieraan werken.

Het is zeer prettig om bij Mart te trainen! Daarom kan ik ook iedereen aanbevelen om bij Mart te gaan trainen voor zijn of haar specifieke doelen.

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Ik merk aan Mart dat hij zeer vakbekwaam is, wat ik erg prettig vind."

Lees verder

"7 kilo vetmassa kwijt en geen rugklachten meer!"

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven