Fitsmart resultaat

Marjolein, 35

Na een half jaar gefrustreerd te hebben aangeklooid met een knieblessure moest er echt iets veranderen. Ik kon niet meer sporten op het niveau dat ik deed en ik had inmiddels al 2 fysiotherapeuten versleten zonder resultaat. Ik had wel eens iets gehoord van Mylogenics en wist dat Mart deze behandelingen deed. Daarnaast wilde ik graag weer fanatiek kunnen sporten en leek mij goede begeleiding daarbij wel verstandig, aangezien ik met mijn eigen aanpak niet echt verder kwam.

Ik had iemand nodig die mij wat meer gericht hierin kon coachen. Hoewel ik in eerste instantie een redelijke aversie tegen sportscholen had, heb ik destijds toch maar de stap gezet. Inmiddels ben ik helemaal om en er niet meer weg te slaan. Mart is samen met mij aan de slag gegaan met Mylogenics en het opstellen van schema’s met als hoofddoel om van mijn knieblessure af te komen. Daarnaast hebben we nog gerichte doelen gesteld op basis van mijn wensen én om het trainen ook leuk te maken. Dit waren doelen zoals meer herhalingen kunnen doen met chin-ups, handstand push ups en mijn conditie op pijl houden. We hebben geen doelen gesteld op het verlagen van mijn vetpercentage, maar we hebben wel een beetje gelet op voeding en wat ik dagelijks ongeveer moest binnen krijgen om te focussen op het krijgen van een meer atletisch lichaam. 

Na de eerste 3 maanden had ik al enorm veel resultaten behaald die ik in de verste verte niet had kunnen bedenken. Mijn knie ging duidelijk vooruit, ik werd beduidend sterker en mijn vetpercentage was ook nog eens gedaald waardoor mijn spierdefinitie zichtbaarder werd. En niet onbelangrijk, ik vond het inmiddels leuk in de sportschool, mede dankzij de positieve, ondersteunende en motiverende aanpak van Mart. Dit smaakte naar meer, dus heb ik onze samenwerking nog een keer met 3 maanden verlengd. Inmiddels had ik er zoveel vertrouwen in gekregen dat het helemaal goed zou komen met de knieblessure, dat ik bedacht had dat ik de Kilimanjaro wilde beklimmen. Dat werd dus mijn volgende trainingsdoel, naast de andere doelen die we op basis van behaalde resultaten hadden bijgesteld. En ook dat doel heb ik behaald! Na minder dan een half jaar training bij Mart was ik helemaal van mijn knieblessure af en heb ik zonder pijn de top bereikt.

Als ik nu terugkijk op de afgelopen driekwart jaar, ben ik fysiek sterker, fitter en strakker geworden dan ooit tevoren. Dat was mij nooit gelukt zonder hulp van Mart. Mijn motivatie voor sport en een fit leven is daardoor ook alleen nog maar groter geworden. Inmiddels heb ik alweer nieuwe uitdagingen als doel gesteld (zoals de 19km Strong Viking run) en voorlopig blijf ik ook nog wel even trainen met de op maat gemaakte schema’s van Mart.

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

"Met de juiste training, voeding en balans voel ik me nu 'n stuk beter."

Lees verder

 "Nu een dik half jaar en 10 kg spiermassa verder ben ik zelf in ieder geval trots op het resultaat."

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven