Fitsmart resultaat

Rianne, 36

Het was oktober 2014 wanneer ik voor het eerst een personal training van Mart in Nijmegen heb gehad. Dit nadat mijn vorige trainer met personal training stopte. Enig ervaring in PT en de daarbij behorende krachttraining had ik dus al. Ooit zijn de krachttrainingen van start gegaan, omdat ik behoorlijke rugklachten had. Verder wilde ik fitter worden en vetpercentage verliezen om mijn PCOS (Polycysteus ovarium syndroom) te verbeteren. Bijna elke 3 weken was een bezoek aan de sportmasseur/fysiotherapeut nodig om mijn rug recht te zetten, zodat ik enigszins pijnvrij door het leven kon. De klachten werden met trainen minder, maar sinds ik met de trainingsschema's van Mart train, zijn er bijna geen klachten meer. Heerlijk om geen rugklachten meer te hebben!! De sportmasseur/fysiotherapeut kon zijn massagetafel op marktplaats zetten.

Is krachttraining niet ontzettend saai, wordt er vaak gevraagd. Het speelt zeker mee dat ik sporten altijd al onwijs leuk vond. Natuurlijk heb ik dagen dat ik mezelf naar de gym moet sleuren. Mart zorgt door zijn passie en bevlogenheid voor zijn vak, dat geen enkele training saai is en dat ik trots op mezelf ben wanneer ik de gym verlaat.

De afgelopen jaren ben ik super fit en sterk geworden (ik zou een tractor kunnen vooruit trekken, als ik dit zou willen). Ik heb een lager vetpercentage en zit strakker in mijn velletje. Dit is zeker noodzakelijk voor de verbetering van mijn PCOS. Vaak krijg ik nuttige informatie doorgestuurd (onderzoeken en artikelen), wat bruikbaar kan zijn om mijn doelen te bereiken.  Daar ben ik hem erg dankbaar voor. Op naar een voortzetting van een fijne samenwerking en training.

Andere resultaten

  • Fitsmart resultaat
  • Fitsmart resultaat

Ellen had alles al geprobeerd om van haar fysieke klachten af te komen. Na haar personal training traject is ze echter fitter en energieke dan voorheen!

Lees verder

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven