Wat er gebeurt als je actie onderneemt

Iedereen wilt graag een gezond, fit en sterk lichaam. Voor veel mensen hoort ook een slanke verschijning en platte buik bij die idealen. Toch bereikt niet iedereen dit. De grootste reden hiervoor heb ik mijn vorige blogpost beschreven.

Een probleem is dat mensen vooral DENKEN aan het behalen van die doelstelling, maar geen ACTIE ondernemen. Het is niet erg dat je niet weet hoe je precies moet trainen, en dat je geen kennis van fysiologie hebt. Ook als je het verschil niet weet tussen een friet stoofvlees en een stronk broccoli. Wanneer je resultaat wilt halen, onderneem actie en ga aan de slag.

Je kunt nog zoveel plannen hebben, pas als je ze in uitvoering brengt komt er daadwerkelijk resultaat. En dat verloopt heus niet altijd vlekkeloos. Vallen is niet erg, en hoort bij de route naar succes. Falen bestaat pas wanneer je valt en niet meer opstaat. Of wanneer je nooit probeert.

Voor sommige mensen kan het werken om te gaan lezen. Er zijn veel goede boeken te koop (nog véél meer slechte, dus goed filteren) over fitness, voeding en gezonde lifestyle. Er zijn opleidingen, cursussen en seminars die je kunt volgen. Maar wat de mensen op deze foto’s deden is een personal trainer inhuren. Met de juiste kennis over voeding, training, lifestyle en mindset gecombineerd met hun discipline om iets te veranderen hebben ze allemaal een mooie prestatie neergezet.

 

fitness progressie 1

Fitness progressie 1

 

Wanneer je iets wilt bereiken hoef je alles niet alleen te doen. Wanneer er iemand is die meer verstand van zaken heeft is het absoluut geen schande om hem of haar in te huren als je coach. Deze klanten hadden een doel voor ogen, waren toegewijd aan het behalen ervan en hebben mij gevraagd te helpen.

 

fitness progressie 2

fitness progressie 2

Met de juiste training, een verantwoord voedingspatroon en lifestyle, genoeg rust en een flinke portie doorzettingsvermogen hebben ze het lichaam gekregen waar ze terecht trots op mogen zijn. Voor de een is dat een plattere buik en slankere benen, terwijl de ander het lichaam van een fitness model nastreeft. De mannen willen meer spiermassa en minder vetmassa, om de zogenaamde sixpack te creëren.

Wanneer ze waren blijven dromen over hun doel, was het daar waarschijnlijk bij gebleven. Een droom van een verandering in je fysiek. Alleen door te DOEN kom je verder. En dat betekent vaak dat je uit je COMFORT ZONE dient te stappen. Dus niet rechtstreeks vanuit je werk thuis op de bank gaan liggen. Eerst naar de sportschool, ook al ben je moe, heb je hoofdpijn, regent het en is je kat verkouden.

‘Live your dream, don’t dream your life’

Fitness progressie 3

Fitness progressie 3

Hun succesverhalen zijn te lezen op mijn website. De meesten zijn al van een tijd geleden wat wil zeggen dat ze ondanks dat ze veel bereikt hebben en erg tevreden zijn over hun progressie toch blijven trainen. Het is belangrijk om door te zetten, je dromen na te streven en te blijven werken aan verbetering. ‘There’s always room for improvement.’

fitness progressie 4

fitness progressie 4

 

Heb jij een droom, een doel wat betreft je fysieke voorkomen? Ben je net als deze helden bereid om actie te ondernemen en hard te werken aan het bereiken van je droom fysiek? Bundel jouw doel en discipline met mijn kennis en ervaring en we gaan samen op weg naar een TOP zomer. Een zomer vol zon, waarin je met veel zelfvertrouwen in zwemkleding het strand of zwembad op kunt zoeken. Ik ben er om je te helpen, wil gaan voor 100% resultaat en offer graag wat vrije tijd op om jou je doel te laten bereiken.

Succes!

Mart

Mart, 30 maart 2012 14:16

Deel dit artikel

Reacties

Vorig artikel

Sleeptraining, de perfecte vetverbrander

Volgend artikel

De #1 reden waarom mensen hun fitness doelstelling niet halen in de sportschool

Klaar om echt te veranderen? Start nu met fitsmart!

Fitsmart is bekend van

  • Fitsociety
  • SmartAss
  • FitGirls
  • Sports Palace

Klaar om van start te gaan? Kijk direct wat bij jou past Diensten & tarieven